«Хрущовська відлига» як дзеркало протистояння лібералізму та тоталітарної системи - Колосюк, Валерій Олексійович; Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2012)
Дана стаття присвячена періоду десталінізації та «хрущовської відлиги» як дзеркала боротьби лібералізації та тоталітарної системи. Розглянуто як економічний, так і політичний аспекти періоду, специфіка суспільних перетворень з погляду сучасності. This article is devoted to the period of destalinization and “Khrushchev defrost” as a mirror of fighting of liberalization and totalitarizm system. The some economic and political aspects of this period and specific of society changes by the opinion of our days were observed.
Keywords: економіка; economy; десталінізація; аграрний сектор; тваринництво; промисловість; дисиденти; destalinization; agricultural sector; animal breeding; industry; dissidents; кафедра гуманітарних дисциплін