Розроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирності - Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
На сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищує ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних. Today proved that food deficiency greatly reduces the protective ability of the body to adequately respond to adverse environmental factors increase the risk of many diseases, in the first place - alimentary dependent.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; начинка; глазуровані сирки; харчова та біологічна цінність; stuffing; glazed cheese; food and biological value