Ткаченко, Вікторія ВячеславівнаПопова, Наталія Вікторівна2016-09-172016-09-172016Ткаченко, В. В. Розроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирності / В. В. Ткаченко, Н. В. Попова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 48–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24039На сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищує ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних. Today proved that food deficiency greatly reduces the protective ability of the body to adequately respond to adverse environmental factors increase the risk of many diseases, in the first place - alimentary dependent.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівначинкаглазуровані сиркихарчова та біологічна цінністьstuffingglazed cheesefood and biological valueРозроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирностіOther