Чернікова, Валерія Олександрівна2024-07-112024-07-112024Чернікова, В. О. Розробка нового виду ряжанкового напою з кленовим сиропом та впровадження наукової розробки у цеху незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 28 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чернікова Валерія Олександрівна ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2024. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44014ukкафедра технології молока і молочних продуктівряжанкакленовий сиропряжанковий напійрослинні сиропиРозробка нового виду ряжанкового напою з кленовим сиропом та впровадження наукової розробки у цеху незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 28 т за змінуOther