Дослідження процесу змішування полімерних матеріалів при переробці використаної упаковки - Іщенко, Л. В.; Волчко, Анатолій Іванович (My University, 2014)
Оцінювання якості змішування проводять методом статистичної обробки результатів, отриманих при дослідженні проб, відібраних із готової маси. Результати випробувань зразків оброблюють статистично. Assessment of quality of mixing is carried out by statistical processing of the results obtained in the study of samples taken from the finished weight. Results of the test sample is treated statistically.
Keywords: полімерні матеріали; статистична обробка; упаковка; plastics; statistical analysis; packaging; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки