Золотухіна, Марія ДмитрівнаЖадько, Марина ІванівнаГарановська, Вікторія АндріївнаВерба, Наталія ІванівнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаГуцало, Інна ВолодимирівнаНосенко, Володимир Єрофійович2014-09-262014-09-262014Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництв / Марія Золотухіна, Марина Жадько, Вікторія Гарановська та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 597-599.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16957Експериментально встановлено, що інтенсивність дифузного відбивання для м'яса та м'ясного фаршу залежить від режиму зберігання зразків, що дає можливість проводить якісний аналіз м'ясних продуктів. Experimentally, the intensity of the diffuse reflection meat and minced meat depends on the mode of storage of samples, which allows conducting qualitative analysis of meat products.uk-UKм'ясне виробництводифузне відбиванняІЧ-спектроскопіяmeat productiondiffuse reflectionIR spectroscopyкафедра фізики та професійної безпекиВикористання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництвOther