Технологія морозива низьколактозного сироваткового - Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Михалевич, Артур Петрович (My University, 2024)
У даній розробці підтверджено технологічну ефективність у разі одночасного застосування концентрату сироваткових білків, гідролізованого концентрату де мінералізованої сироватки та ферментованих овочевих пюре у складі нежирного сироваткового морозива

This development confirmed the technological efficiency in the case of simultaneous use of whey protein concentrate, hydrolyzed de-mineralized whey concentrate and fermented vegetable purees as part of low-fat whey ice cream
Keywords: морозиво; строватка молочна; ресурсозаощадні технології; ice cream; milk whey; resource-saving technologies; кафедра технології молока і молочних продуктів