Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБасс, Оксана ОлександрівнаМихалевич, Артур Петрович2024-10-102024-10-102024Технологія морозива низьколактозного сироваткового / Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак, У. Г. Бандура, О. О. Басс, А. П. Михалевич // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44967У даній розробці підтверджено технологічну ефективність у разі одночасного застосування концентрату сироваткових білків, гідролізованого концентрату де мінералізованої сироватки та ферментованих овочевих пюре у складі нежирного сироваткового морозиваThis development confirmed the technological efficiency in the case of simultaneous use of whey protein concentrate, hydrolyzed de-mineralized whey concentrate and fermented vegetable purees as part of low-fat whey ice creamukморозивостроватка молочнаресурсозаощадні технологіїice creammilk wheyresource-saving technologiesкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія морозива низьколактозного сироватковогоThesishttps://orcid.org/0000-0003-3013-3245https://orcid.org/0000-0001-5548-1719https://orcid.org/0000-0003-2617-006Xhttps://orcid.org/0000-0001-7222-1388