Технології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюре - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2014)
Здобне печиво користується підвищеним попитом у споживачів. Для поліпшення споживчих властивостей печива в рецептурний склад додавали морквяне пюре. З метою встановлення оптимальних технологічних режимів приготування, проводили дослідження впливу технологічних факторів на якість емульсії при додаванні морквяного гідролізованого пюре (МГП). Butter cake is in high demand among consumers. To improve consumer properties cookies in prescription composition added Carrot puree. In order to establish the optimal technological modes of preparation, conducted a study of technological factors on the quality of the emulsion by adding carrot puree hydrolyzed (IHL).
Keywords: морквяне пюре; пектин; здобне печиво; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; carrot puree; pectin; Butter cake; кафедра готельно-ресторанної справи