Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОболкіна, Віра Іллівна2014-10-232014-10-232014Кирпіченкова, О. М. Технології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюре / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17550Здобне печиво користується підвищеним попитом у споживачів. Для поліпшення споживчих властивостей печива в рецептурний склад додавали морквяне пюре. З метою встановлення оптимальних технологічних режимів приготування, проводили дослідження впливу технологічних факторів на якість емульсії при додаванні морквяного гідролізованого пюре (МГП). Butter cake is in high demand among consumers. To improve consumer properties cookies in prescription composition added Carrot puree. In order to establish the optimal technological modes of preparation, conducted a study of technological factors on the quality of the emulsion by adding carrot puree hydrolyzed (IHL).otherморквяне пюрепектинздобне печивокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcarrot pureepectinButter cakeкафедра готельно-ресторанної справиТехнології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюреOther