Сухі сніданки для харчування військових (Патент на корисну модель № 114821) - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2017)
Сухі сніданки для харчування військових, що містять вівсяні пластівці, зернові кульки та жировий рослинний компонент, які відрізняються тим, що додатково містять рисові та горохові пластівці, цукор білий кристалічний, мед натуральний, сіль кухонну, а як зернові кульки містять шоколадні кукурудзяні кульки. Cereals for military foods that contain oat flakes, cereal balls and fatty components, which differ in that they additionally contain rice and wheat flakes, white crystalline sugar, natural honey, salt, and as cereal balls contain chocolate corn balls.
Keywords: сухі сніданки; військові; пластівці; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології консервування; cereals; military; flakes