Пасічник, Дмитро РомановичФурманова, Юлія Петрівна2021-03-112021-03-112019Пасічник, Д. Р. Перспективи використання проростків зерна у закладах ресторанного господарства / Д. Р. Пасічник, Ю. П. Фурманова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, м. Київ, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32856У публікації висвітлено результати досліджень із розроблення рецептури борошняних виробів на основі пророщених бобів зі спеціями для закладів ресторанного господарства. The publication highlights the results of research into the development of a flour formulation based on sprout beans and spices for restaurant establishments.otherпророщені бобиборошняні виробиsprout beansflour productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання проростків зерна у закладах ресторанного господарстваThesis