Перспективи використання проростків зерна у закладах ресторанного господарства - Пасічник, Дмитро Романович; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2019)
У публікації висвітлено результати досліджень із розроблення рецептури борошняних виробів на основі пророщених бобів зі спеціями для закладів ресторанного господарства. The publication highlights the results of research into the development of a flour formulation based on sprout beans and spices for restaurant establishments.
Keywords: пророщені боби; борошняні вироби; sprout beans; flour products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції