Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-11-252013-11-252005Вашека, О. М. Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Продукты и ингредиенты. – 2005. – № 11 (20). – С. 61–62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11606Наведено аналітичний огляд існуючих харчових добавок у маслоробній галузі. Показано доцільність використання порошків виготовлених із рослинної сировини методом субілмаційного сушіння. Приведені узагальнюючі результати комплексних досліджень нових видів вершкового масла із кріопорошками рослинними харчовими. An analytical review of additives that are used in the dairy industry. Shows the appropriateness of the use of powders made with the vegetable raw material by sublimation drying. The results of studies of new of butter with the cryopowder vegetable fooduk-UKрослинні харчові порошкивершкове масломікронутрієнти рослинної сировиниedible vegetable powdersbuttermicronutrients vegetable raw materialкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівПерспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначенняArticle