Суха, Наталія АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2012-06-102012-06-102008Суха, Н. А. Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів / Н. А. Суха, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 96-98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1277В матеріалах статті наведені дані досліджень хімічного складу гарбузового порошку, його вплив на технологічний процес і якість готових виробів, встановлено оптимальне дозування гарбузового порошку в тісто, що дозволяє одержати вироби з достатніми споживчими властивостями.In materials of the article data of researches of chemical composition of pumpkin powder, results of its influence on a technological process and quality of the products, the optimum dosage of pumpkin powder in a dough is set, that allows to get products with good consumer properties.uk-UKгарбузовий порошокборошнотістотехнологічний процесхлібpumpkin powderflourdoughtechnological processbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів