Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів - Суха, Наталія Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2008)
В матеріалах статті наведені дані досліджень хімічного складу гарбузового порошку, його вплив на технологічний процес і якість готових виробів, встановлено оптимальне дозування гарбузового порошку в тісто, що дозволяє одержати вироби з достатніми споживчими властивостями.

In materials of the article data of researches of chemical composition of pumpkin powder, results of its influence on a technological process and quality of the products, the optimum dosage of pumpkin powder in a dough is set, that allows to get products with good consumer properties.
Keywords: гарбузовий порошок; борошно; тісто; технологічний процес; хліб; pumpkin powder; flour; dough; technological process; bread; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів