Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20959) - Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2006)
Технічним результатом є можливість визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем за виглядом пружних хвиль деформації досліджуваного зразка. The technical result is the ability to determine the rheological characteristics of food dispersed systems under the guise of elastic waves deformation of the sample.
Keywords: універсальний прилад; general-purpose device; реологічні характеристики; харчова дисперсна система; rheological properties; food disperse system; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції