Коваль, Ольга Андріївна2012-11-062012-11-062006Патент 20959 UA, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08 Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль, О. А., заявник Національний університет харчових технологій. - № u200609818 ; заявл. 13.09.2006 ; опубл. 15.02.2007, бюл. № 2, 2007 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3546Технічним результатом є можливість визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем за виглядом пружних хвиль деформації досліджуваного зразка. The technical result is the ability to determine the rheological characteristics of food dispersed systems under the guise of elastic waves deformation of the sample.uk-UKуніверсальний приладgeneral-purpose deviceреологічні характеристикихарчова дисперсна системаrheological propertiesfood disperse systemкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУніверсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20959)Other