Перспективи появи нового класу триконтактних кондуктивних вимірювальних систем - Рудик, К. В.; Галушко, Микола Миколайович; Хоменко, Тетяна Олегівна (My University, 2013)
Розглянуто новий клас кондуктивних перетворювачів з трьома перехресними провідностями, аналогічний системам на основі теореми Лемпарда-Томсона, які вирізняє висока точність та Стабільність параметрів. We consider a new class of conductive converters with three cross-conductionі, similar systems based Lampard-Thompson theorem, that distinguishes high accuracy and stability of parameters.
Keywords: зразкові міри; перехресні провідності; точність; standard measures; cross conduction; precision; кафедра електропостачання і енергоменеджменту