Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЯрошова, Вікторія МихайлівнаКацевич, Роман Володимирович2019-05-212019-05-212019Ярошова, В. Аналіз стану рибопереробної галузі в Україні / В. Ярошова, Р. Кацевич, Т. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 306.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29273Проведений аналіз ринку рибної продукції, тенденції розвитку рибопереробної галузі, експорт та імпорт продукції. The analysis of the market of fish products, tendencies of development of the fish processing industry, export and import of products are carried out.uk-UKрибаfishринокmarketімпортimportрибопродуктиfish productsкафедра технології консервуванняАналіз стану рибопереробної галузі в УкраїніThesis