Аналіз стану рибопереробної галузі в Україні - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Ярошова, Вікторія Михайлівна; Кацевич, Роман Володимирович (My University, 2019)
Проведений аналіз ринку рибної продукції, тенденції розвитку рибопереробної галузі, експорт та імпорт продукції. The analysis of the market of fish products, tendencies of development of the fish processing industry, export and import of products are carried out.
Keywords: риба; fish; ринок; market; імпорт; import; рибопродукти; fish products; кафедра технології консервування