Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів - Шіхабутінова, Оксана Володимирівна (My University, 2009)
Дисертація присвячена створенню вихрової ресурсозберігаючої установки і способу одержання структурно незруйнованого зародка із зернових продуктів на основі комплексних досліджень гідродинаміки потоків в криволінійних каналах вихрових камер, визначенню режимних параметрів одержання зародка з поліпшенням якості та збільшенням виходу продукту зі зменшенням енерговитрат. The dissertation is dedicated for development of the vortex resource-saving installation and for method to obtain structurally non-destroyed embryo from the grain products on the basis of comprehensive studies in hydrodynamics of flows in the curvilinear channels of vortex chambers as well as for determination of the regime parameters for obtaining the embryo with the improved quality and an increase in output of product with the reduced power expenditure.
Keywords: математична модель; вихрова; установка; спосіб; одержання; зародок; обробка; зернові; mathematical model; vortex; installation; method; obtaining; embryo; processing; grains