Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві - Кузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр Миколайович (My University, 2015)
На сьогодні у винно-коньячному виробництві залишаються актуальними питання по моделюванню складу технологічної води, яку у виноробстві використовують для живлення парових котлів, миття обладнання, посуду та ін. Today, the wine and brandy production are urgent issues on modeling of process water, which is used in winemaking to power the boilers, washing machines, kitchenware and others.
Keywords: питна вода; підготовка води; drinking water; water preparation; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи