Кузьмін, Олег ВолодимировичЛюлька, Олександр Миколайович2016-03-112016-03-112015Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві / О. В. Кузьмін, О. М. Люлька // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 43-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22413На сьогодні у винно-коньячному виробництві залишаються актуальними питання по моделюванню складу технологічної води, яку у виноробстві використовують для живлення парових котлів, миття обладнання, посуду та ін. Today, the wine and brandy production are urgent issues on modeling of process water, which is used in winemaking to power the boilers, washing machines, kitchenware and others.uk-UKпитна водапоказники якостівинно-коньячне виробництвоwine and cognac productiondrinking waterquality parametersкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництвіOther