Андрейченко, Наталія ОлегівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-292016-09-292016Андрейченко, Н. О. Розроблення рецептури фруктово-горіхових батончиків оздоровчого призначення / Н. О. Андрейченко, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24242Стратегія розвитку харчової промисловості України спрямована на забезпечення населення якісними харчовими продуктами в обсягах та асортименті, необхідних для формування правильного, всебічно збалансованого раціону харчування на рівні фізіологічно рекомендованих норм споживання. The development strategy of Ukraine's food industry focused on providing the population with quality food in the volume and range necessary to form proper, fully balanced diet at physiologically recommended consumption rates.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівфруктово-горіхові батончикихарчова та біологічна цінністьнатуральна сировинаfruit and nut barsfood and biological valuenatural raw materialsРозроблення рецептури фруктово-горіхових батончиків оздоровчого призначенняOther