Пристрій для отримання колоїду металу (Патент на корисну модель 130939) - Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович; Балтажи, Олексій Петрович; Лапшин, Сергій Олександрович; Лопатько, Костянтин Георгійович (My University, 2018)
В основу корисної моделі поставлена задача, яка полягає у підвищенні продуктивності пристрою, а саме отримання продукту - колоїду металу - з мінімальними енергетичними і тепловими втратами.The utility model is based on the task of improving productivity device, namely obtaining a product - a metal colloid - with minimal energy and heat losses.
Keywords: пристрій; колоїд; метал; device; colloid; metal; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування