Доценко, Віктор ФедоровичАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2015-02-092015-02-092014Доценко, В. Ф. Сіль – як основна приправа в технології продукції ресторанного господарства / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Продукты & ингредиенты. – 2014. – № 6 (114). – С. 12–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19375Узагальнено та систематизовано класифікацію солі, а також проведено аналіз її світового різноманіття. Деталізовано можливість використання різних видів солі у технологіях приготування страв. Generalized and systematized classification of salt as well as the analysis of global diversity. Detailed the using of different types of salt in cooking technology.uk-UKкухонна сільsaltморська сільsea saltчорна "Четвергова сіль"black "Chetvergova salt"Гімалайська і Гавайська рожева сільHimalayan pink salt and Hawaiianчорна Папуаська сільblack Papuan saltкіпрська лаврова сільsalt laurel Cyprusкафедра готельно-ресторанної справиСіль – як основна приправа в технології продукції ресторанного господарстваArticle