Оболкіна, Віра ІллівнаДзигар, Ольга ОлександрівнаБукшина, Людмила Семенівна2019-12-112019-12-112019Патент 118931 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01), A23L 7/00, A23L 29/206 (2016.01) Крекер «Лісовий подих» / Дзигар О. О., Оболкіна В. І.Букшина Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801693 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 25.03.2019 ; Бюл. № 6, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30527Патент на винахід. Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. Patent of the invention. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.uk-UKборошняні кондитерські виробипажитник сіннийпряно-ароматична сировинацистеїнкрекерflour confectioneryfenugreek hay feverspice-aromatic raw materialscysteinecrackerкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКрекер «Лісовий подих» (Патент на винахід № 118931)Technical Report