Дмитрук, Євген АдамовичІльчук, Віктор БорисовичХарченко, Євген ІвановичЄремеєва, Олена Анатоліївна2015-09-072015-09-072014Удосконалення сортових помелів пшениці / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, О. А. Єремеєва // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 5. – С. 57-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21603В статті наведено результати досліджень зміни загального добутку продуктів подрібнення на вихід круподунстових продуктів помелу І драної системи. Показано кумулятивні криві білості борошна сортового помелу пшениці. In clause results of research of change of the general extraction of products of crushing on an output break dunsts products of grinding I of torn system are resulted. Are shown cumulative curve whiteness flours of a high-quality grinding of wheat.otherборошнозагальний добутоксортовий помелflourthe general extractionhigh-quality grindingкафедра технології зберігання і переробки зернаУдосконалення сортових помелів пшениціArticle