Удосконалення сортових помелів пшениці - Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна (My University, 2014)
В статті наведено результати досліджень зміни загального добутку продуктів подрібнення на вихід круподунстових продуктів помелу І драної системи. Показано кумулятивні криві білості борошна сортового помелу пшениці. In clause results of research of change of the general extraction of products of crushing on an output break dunsts products of grinding I of torn system are resulted. Are shown cumulative curve whiteness flours of a high-quality grinding of wheat.
Keywords: борошно; загальний добуток; сортовий помел; flour; the general extraction; high-quality grinding; кафедра технології зберігання і переробки зерна