Доценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій ВолодимировичКулікова, Христина Вікторівна2013-07-172013-07-172013Патент на корисну модель № 81908 UA, МПК A23G 3/00 8/00 (2013.01). Склад шоколодного фондану / В. Ф. Доценко, А. В. Гаврик, Х. В. Кулікова. – № u201301759; заяв. 13.02.2013; опубл. 10.06.2013; Бюл. № 13. – 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9162Склад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.uk-UKшоколадний фонданchocolate fondanгречане борошноbuckwheat flourресторанне господарствоrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиСклад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)Other