Здобутки кафедри біотехнології мікробного синтезу: від ювілею до ювілею - Пирог, Тетяна Павлівна; Красінько, Вікторія Олегівна; Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2010)
Розглянуто основні наукові здобутки співробітників кафедри біотехнології мікробного синтезу за останні 5 років. Накреслені шляхи подальшого розвитку біотехнологічних досліджень у Національному університеті харчових технологій.
Keywords: наукові досягнення; научные достижения; scientific achievements; кафедра біотехнології і мікробіології