Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаРябченко, Анна Олегівна2013-04-262013-04-262011Патент на винахід № 93326, UA МПК (2011.01) A23L2/70. Спосіб просвітлення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, А. О. Рябченко ; власник Національний університет харчових технологій. – u 201002696 ; заявл. 10.03.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7694Спосіб просвітлення яблучного соку, що передбачає його адсорбційне оброблення і який відрізняється тим, що як сорбент застосовують шунгіт в концентрації 1,0-2,0 мас. % при нагріванні яблучного соку до 40-60ºС протягом 20-40 хв. Method enlightenment apple juice, which provides its adsorption processing and wherein that as sorbent used zhung in concentration 1.0-2.0 wt. % Apple juice when heated to 40-60 º C for 20-40 minutes.otherадсорбціяшунгітсікadsorptionshungitejuiceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб просвітлення яблучного соку (Патент на винахід № 93326)Other