Дусенко, Євгенія Олександрівна2021-09-232021-09-232021Дусенко, Є. О. Використання ферментного препарату Acrylaway 3500 BG у технології пшеничного хліба з метою зменшення утворення акриламіду з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в місті Хотин Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євгенія Олександрівна Дусенко ; наук. керівник Білик Олена Анатоліївна. – Київ, 2021. – 156 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35596otherакриламідхліб пшеничнийферментні препаратикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання ферментного препарату Acrylaway 3500 BG у технології пшеничного хліба з метою зменшення утворення акриламіду з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в місті Хотин Чернівецької областіOther