Бурякоукладач (Патент на корисну модель № 30349) - Пушанко, Микола Миколайович; Хоменко, Олександр Іванович (My University, 2008)
Бурякоукладач містить станину, похилий каркас, ходову частину, розвантажувальні пристрої, приймальний бункер, горизонтально-похилий ланцюгово-стрічковий конвеєр, роликоопори, станину, систему очищення коренеплодів буряків, гідропривід. A beet piler contains a housing, an inclined frame, an undercarriage, unloading mechanisms, a receiving bunker, a horizontally inclined chain-belt conveyor, roller bearings, a system of cleaning beet roots, a hydraulic drive.
Keywords: бурякоукладач; каркас; станина; beet piler; frame; bed frame; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування