Коваль, Ольга АндріївнаГуць, Віктор Степанович2016-09-292016-09-292013Коваль, О. А. Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктів / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 110-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24280Для визначення структурно-механічних властивостей м’яса внесено зміни в програмне забезпечення (ULTRA UD2-70). Прилад дозволяє отримувати відповідні значення аналога коефіцієнта пористості, а також візуальну картину стану структури продукту, яка слугує показником його консистенції.uk-UKкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціївизначення консистенціїхарчові продуктиекспрес-методопределения консистенции пищевые продуктыэкспресс-методdetermining consistencyfoodrapid methodЕкспрес-метод визначення консистенції харчових продуктівThesis