Гончаренко, Таїса ЮріївнаСлободянюк, Марина Олександрівна2018-04-232018-04-232017Гончаренко, Т. Ю. Використання клітковини у виробництві напівфабрикатів / Т. Ю. Гончаренко, М. О. Слободянюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 329.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27100uk-UKсічені напівфабрикатизбагачувачіпшеницяльонклітковинаchopped semi-finished productsenricheswheatflaxfiberкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання клітковини у виробництві напівфабрикатівOther