Струнін, Віктор ВолодимировичФілоненко, Т. М.2015-05-252015-05-252014Струнін, В. В. Вітчизняний ринок хлібобулочних виробів: сучасний стан та перспективи розвитку / В. В. Струнін, Т. М. Філоненко // Ефективна економіка. – 2014. – № 12. – Режим доступу: https://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3661https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20728У статті досліджено стан хлібопекарської галузі харчової промисловості на сучасному етапі розвитку економіки, виявлено основні проблеми розвитку хлібопекарства, обґрунтовано напрями удосконалення та запропоновано шляхи їх вирішення. This article explores the state of the baking food industry at the present stage of economic development, identified the major problems of baking reasonably directions for improvement and proposed solutions.uk-UKхлібхлібопекарська галузьхарчова індустріяхлібобулочні виробиконцентрація виробництваbreadbakery industryfood industrybaked goodsconcentration productionкафедра економіки праці та менеджментуВітчизняний ринок хлібобулочних виробів: сучасний стан та перспективи розвиткуArticle