Бортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаЛазоренко, Євгеній Сергійович2016-03-292016-03-292015Бортнічук, О. В. Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесу / О. В. Бортнічук, Є. С. Лазоренко, В. В. Цирульнікова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 161-163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22614Виробництво пива в міні-броварнях ресторанного типу і його реалізація безпосередньо в закладах є безумовно прибутковим бізнесом, хоча потребує значних зусиль і має свої особливості. Встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє забезпечувати широкий асортимент сортів пива та контролювати якість на всіх стадіях його виробництва. Production of beer in the mini-brewery restaurant type and its implementation directly to the institutions is certainly a lucrative business, but takes a lot of effort and has its own characteristics. Installing mini-breweries in institutions of restaurant facilities can provide a wide range of beers and quality control at all stages of production.uk-UKміні-броварніпиворесторанний бізнесbeermini-breweriesrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справиМіні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесуOther