Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-272012-04-272010Пасічний, В. М. Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. - № 23. - С. 256-261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1021У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння.In the article investigational method of treatment of experimental researches in relation to determination of optimum terms of preparation OF the powder intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms on microbiological indexes. A mathematical model is got for prognostication of microbiological indexes depending on a temperature and duration of leadthrough of process of drying.otherнапівфабрикатповнофакторний експериментмікробіологічні показникирежими сушінняintermediate productfullfactor experimentmicrobiological indexesmodes of dryingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВизначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показникамиArticle