Дистанційні датчики - Тарасенко, Сергій Дмитрович; Мазуренко, Олександр Григорович (My University, 2014)
Незважаючи на високу інформативність, чутливість та простоту конструкцій, електроємнісні вимірювальні засоби досі не знайшли широкого застосування у системах дистанційного контролю параметрів технологічних процесів та якісного складу речовин.
Keywords: електроємнісні вимірювальні засоби; capacitive measuring instruments; дистанційне вимірювання; електрод; перетворювач первинний; кафедра електропостачання і енергоменеджменту