Розробка рецептури та технологічної інструкції горілки особливої - Карпенко, Ярослав Андрійович; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2016)
Розробити рецептуру і технологічну інструкцію виробництва горілки особливої з використанням ароматних спиртів із рослинної сировини. Develop recipes and technological instructions of vodka using special aromatic alcohols of plant material.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; технологічна інструкція; горілка особлива; спирт ароматний; чорна смородина; formulation; process instructions; vodka special; aromatic alcohols; black currants