Карпенко, Ярослав АндрійовичКуц, Анатолій Михайлович2016-06-212016-06-212016Карпенко, Я. Розробка рецептури та технологічної інструкції горілки особливої / Я. Карпенко, А. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 235.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23679Розробити рецептуру і технологічну інструкцію виробництва горілки особливої з використанням ароматних спиртів із рослинної сировини. Develop recipes and technological instructions of vodka using special aromatic alcohols of plant material.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварецептуратехнологічні інструкціїгорілка особливасортівкаспирт етиловийароматні спиртичорна смородинаformulationprocess instructionsvodka specialsortivkaethyl alcoholaromatic alcoholsblack currantsРозробка рецептури та технологічної інструкції горілки особливоїOther