Дослідження плагінів JQUERY на адаптивність - Тополь, Владислав Вікторович; Андріюк, Олена Петрівна (My University, 2018)
Дослідження полягає в організації роботи плагінів jquery на сайті коректними для мобільної версії. The research consists in organizing the work of jquery plugins on the site correctly for the mobile version.
Keywords: плагіни; pugin; адаптивність; adaptability; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки