Хрупчик, Анна ВасилівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2018-04-192018-04-192017Хрупчик, А. Дослідження впливу порошку аронії на фізико-хімічні показники тіста та житньо-пшеничного хліба / А. Хрупчик, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - Ч. 1. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27045Використання порошку аронії для збагачення житньо-пшеничного хліба дозволяє не тільки збільшити вміст корисних біологічно активних речовин, а й скоротити тривалість бродіння тіста на 30 хвилин. Фізико-хімічні та органолептичні показники хліба, збагаченого порошком аронії, знаходилися в межах значень, встановлених нормативною документацією, що свідчить про їх високу якість. The use of powdered aronia to enrich the rye-wheat bread allows not only to increase the content of useful biologically active substances, but also reduce the duration of the fermentation of the dough for 30 minutes. The physicochemical and organoleptic parameters of bread rich in aronia powder were within the limits set by normative documentation, which testifies to their high quality.uk-UKароніяжитньо-пшеничний хлібоздоровчий продуктaroniarye-wheat breadhealthy productкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження впливу порошку аронії на фізико-хімічні показники тіста та житньо-пшеничного хлібаThesis