Нетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоїв - Кошова, Валентина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна (My University, 2009)
Запропонований напій можна готувати як на цукровому сиропі так і на екстракті із стевію(стевіазид). Proposed drink can be prepared as a sugar syrup and the extract of stevia (steviazid).
Keywords: стевія; цукрозамінник; напій; екстракт; аскорбінова кислота; ascorbic acid; stevia sweetener; drink; extract; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів