Кошова, Валентина МиколаївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаЧепель, Наталія Василівна2013-10-112013-10-112009Нетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, Т. О. Дубіцька // Журнал Харчова промисловість. – 2009. - № 9-10. - С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10290Запропонований напій можна готувати як на цукровому сиропі так і на екстракті із стевію(стевіазид). Proposed drink can be prepared as a sugar syrup and the extract of stevia (steviazid).otherстевіяцукрозамінникнапійекстрактаскорбінова кислотаascorbic acidstevia sweetenerdrinkextractкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівНетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоївArticle