Басс, Оксана Олександрівна2019-11-152019-11-152019Басс, О. А. Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Басс Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30264Дисертаційна робота присвячена удосконаленню технології морозива шляхом застосування науково-обґрунтованих замінників цукру та їх композицій.Обґрунтовано перспективність використання у технології морозива різних видів паток крохмальних та поліолів для забезпечення рекомендованого ступеню солодкості та фізико-хімічних показників сумішей морозива, стабілізації показників якості готових продуктів упродовж зберігання.uk-UKзамінники цукруморозивопатоки крохмальніпідсолоджувачіполіолиsugar substitutesice creamweetenerspolyolsкафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології морозива із замінниками цукруThesis