Lulka, AlexanderLulka, DmitriyMironchuk, ValeriyBulah, Eugen2019-02-182019-02-182015Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors / O. Liulka, D. Liulka, V. Mironchuk, Y. Bulakh // Ukrainian Food Jornal. – 2015. – V. 4. – №2 – Р. 335–343.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28818The process extraction of sucrose conducted from the beet cossettes of different cross-sections. Quality and mechanical characteristics, sucrose loss in pulp, raw juice quality and energy cost depends on the profile shape beet cossettes.enbeetextractioncross-sectioncuttingсвекластружкарезаниеєкстрагированиебурякстружкарізанняекстрагуваннякафедра готельно-ресторанної справикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняComparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractorsArticle