Спосіб отримання кисломолочного напою (Патент на корисну модель № 94566) - Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна (My University, 2014)
Спосіб отримання кисломолочного напою включає підготовку знежиреного молока, заквашування кефірною закваскою та сквашування, охолодження, фасування і визрівання готового продукту. В процесі складання суміші вносять молочну сироватку кількістю 34-36 % та додають молочний білок "Ргоmilk 702 В" - 0,48-0,52 % від маси суміші. A process for preparing milk drinks include skim milk,kefir sourdough fermentation and fermentation, cooling, ripening and packaging finished product. In the process of drafting a mixture of whey contribute 34-36% and the number of add milk protein "Rromilk 702 B" - 0,48-0,52% by weight of the mixture.
Keywords: кисломолочний напій; milk drink; кафедра технології молока і молочних продуктів