Грек, Олена ВікторівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаМихайлюк, Ірина Юріївна2017-04-242017-04-242014Патент 94566 UA, МПК А23С 09/13 (2006.01). Спосіб отримання кисломолочного напою / Грек О. В., Осьмак Т. Г., Михайлюк І. Ю. – u 2014 03365; заявл. 02.04.2014; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25071Спосіб отримання кисломолочного напою включає підготовку знежиреного молока, заквашування кефірною закваскою та сквашування, охолодження, фасування і визрівання готового продукту. В процесі складання суміші вносять молочну сироватку кількістю 34-36 % та додають молочний білок "Ргоmilk 702 В" - 0,48-0,52 % від маси суміші. A process for preparing milk drinks include skim milk,kefir sourdough fermentation and fermentation, cooling, ripening and packaging finished product. In the process of drafting a mixture of whey contribute 34-36% and the number of add milk protein "Rromilk 702 B" - 0,48-0,52% by weight of the mixture.uk-UKкисломолочний напійmilk drinkкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання кисломолочного напою (Патент на корисну модель № 94566)Other