Розробка структури розширеного керування станцією дефекосатурації цукрового заводу - Полупан, Володимир Володимирович; Сідлецький, Віктор Михайлович (My University, 2016)
У даній публікації описано підхід до розробки структури системи розширеного керування ділянками цукрового заводу, характерна додатковими модулями які направлені на координацію роботи суміжних відділень цукрового заводу, а також підтримки прийняття рішень оператором у складних ситуаціях. This publication describes the approach to the development of the structure of an extended management system for sugar plant sites, characterized by additional modules aimed at coordinating the work of the adjacent branches of the sugar factory, as well as supporting the decision-making of the operator in difficult situations.
Keywords: цукровий завод; автоматизовані системи управління; координація; система підтримки прийняття рішень; sugar factory; coordination; decision support system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка