Зварич, ТамараТищук, ОксанаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2017-04-242017-04-242017Зварич, Т. Імбир - перспективна сировина для виробництва сушених продуктів. / Т. Зварич, О. Тищук, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 284.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25061Корінь імбиру є цінним природним джерелом вітамінів,мінеральних речовин та ефірних олій. Порошок з кореню імбиру, одержаний шляхом сушіння в полі НВЧ має високі органолептичні та фізико-хімічні показники, що дає можливість його використання при виробництві харчових продуктів та напоїв із визначеними антиоксидантними та протимікробними властивостями. Ginger root is a valuable natural source of vitamins, minerals and essential oils. Powdered ginger root, obtained by microwave drying in the field has high organoleptic and physical-chemical properties, which allows its use in the manufacture of food and beverages with certain antioxidant and antimicrobial properties.кафедра технології консервуванняімбирсушінняпорошокgingerdrypowderІмбир - перспективна сировина для виробництва сушених продуктівOther