Математична модель процесу ферментативного розріджування крохмалю - Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2012)
Одним з найважливіших технологічних процесів виробництва цукристих крохмалепродуктів є гідроліз крохмалю, який на сьогодні здійснюють за допомогою амілолітичних ферментів. One of the most important technological processes of production of starch products sugary is the hydrolysis of starch, which today is carried out using enzymes.
Keywords: мінеральні кислоти; математична модель; ферментативне розріджування; крохмаль; гідроліз крохмалю; mineral acids; mathematical model; enzymatic rodriguan; starch; starch hydrolysis; кафедра технології цукру і підготовки води