Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаГрабовська, Олена Вячеславівна2015-06-232015-06-232012Деменюк, О. М. Математична модель процесу ферментативного розріджування крохмалю / О. М. Деменюк, О. В. Грабовська // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 66-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21325Одним з найважливіших технологічних процесів виробництва цукристих крохмалепродуктів є гідроліз крохмалю, який на сьогодні здійснюють за допомогою амілолітичних ферментів. One of the most important technological processes of production of starch products sugary is the hydrolysis of starch, which today is carried out using enzymes.мінеральні кислотиматематична модельферментативне розріджуваннякрохмальгідроліз крохмалюmineral acidsmathematical modelenzymatic rodriguanstarchstarch hydrolysisкафедра технології цукру і підготовки водиМатематична модель процесу ферментативного розріджування крохмалю