Характеристика модифікацій процесу піролізу - Сапон, Олександр Олександрович (My University, 2013)
Наведено характеристику модифікацій процесу піролізу важких видів вуглеводневої сировини. Розглянуто процес термічного гомогенного піролізу та піролізу у присутності гетерогенних каталізаторів. The characteristic modifications of the pyrolysis process of heavy hydrocarbon species. The process of thermal homogeneous pyrolysis and pyrolysis in the presence of heterogeneous catalysts.
Keywords: термічний розклад; thermal decomposition; піроліз; pyrolysis; каталізатор; catalyst; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій