Силка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена Володимирівна2024-11-112024-11-112023Силка, І. М. Оздоровчі властивості капсаїцину у складі продукції ресторанно-го господарства / І. М. Силка, О. В. Матиящук // Здорове харчування від дитинства до довголіття комплексний підхід, стан та перспективи : збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26-27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С.146-147https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45611ukрослинна сировинасирний соускапсаїцинперець халапеньйоvegetable raw materialscheese saucecapsaicinjalapeño pepperкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОздоровчі властивості капсаїцину у складі продукції ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0002-2867-7414https://orcid.org/0009-0002-3477-3186