Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу - Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина Богданівна (My University, 2022)
У тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.
Keywords: пандемія; харчова промисловість; безконтактні системи; QR-коди; ресторанний бізнес; pandemic; food industry; contactless systems; QR codes; restaurant business