Михайлов, Богдан ВолодимировичРумянцева, Ірина Богданівна2023-01-112023-01-112022Михайлов, Б. Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу / Б. Михайлов, І. Румянцева // Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 15-літтю кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, 6 грудня 2022 р. – Івано-Франківськ, 2022. – С. 340–343https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38783У тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.otherпандеміяхарчова промисловістьбезконтактні системиQR-кодиресторанний бізнесpandemicfood industrycontactless systemsQR codesrestaurant businessВплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесуThesis