Концентрування мінеральних речовин електродіалізом - Пащенко, Богдан Сергійович; Захаров, Володимир Володимирович; Бусигін, Олександр Васильович; Тростянський, Є. Д. (My University, 2015)
На основі експериментальних досліджень вдалось отримати висококонцентровані розчини, концентрація яких перевищувала 100 г/дм3. Це дозволяє удосконалити ряд технологій, особливо пов’язаних з розділенням неорганічних сполук від органічних.

Experimental studies have made it possible to obtain highly concentrated solutions with a concentration exceeding 100 g/dm3. This makes it possible to improve a number of technologies, especially those related to the separation of inorganic compounds from organic ones.
Keywords: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; електродіаліз; electrodialysis; мембрани; концентрування; membrane; concentration; кафедра експертизи харчових продуктів