Дослідження та аналіз конструкційних особливостей апаратів для змішування сипких компонентів - Малащенко, І. І.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2007)
Встановлені фактори та їх вплив на ефективність та інтенсивність змішування.
Keywords: змішування; сипкі компоненти; смешивания; сыпучие компоненты; mix; particulate components; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв