Сучасний стан світового виноградарсько-виноробного комплексу та винного ринку – суспільно-географічний аспекти - Руднєва, Марина Григорівна (My University, 2012)
В статті проаналізовано сучасний стан та провідні тренди сучасного світового виноградарства, виноробства та торгівлі вином за останні 50 років. Виявлені основні риси територіальної та компонентної структури виноградарсько-винороного комплексу та світового ринку вина.
Keywords: viticulture and wine production complex; виноградарсько-виноробний комплекс; ринок вина; wine market; кафедра туристичного та готельного бізнесу