Модульно-розвивальна модель сучасної дидактики - Батіщева, Галина Сергіївна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2014)
Освіта є однією з визначних складових розвитку суспільства як вцілому, так і окремої країни. Модернізація нинішньої системи освіти забезпечить якісну підготовку студентів та підвищить їх конкурентоспроможність на світовому ринку праці. На сучасному етапі такі цілі досягаються завдяки інноваційним методам навчання, інформаційному та програмно-методичному оновленню національної освітньої системи, зокрема модульно-розвивальній моделі дидактики. Education is one of the prominent components of society as a whole and individual countries. Upgrading the current education system to provide quality training for students and increase their competitiveness in the global labor market. At present the following objectives are achieved through innovative teaching methods, Information and Software methodological renewal of the national education system, including modular and developing models of didactics.
Keywords: модель; дидактика; методи; methods; кафедра гуманітарних дисциплін