Вишнівська, Марія ВалеріївнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2016-08-162016-08-162016Вишнівська, М. В. Перспективи використання м’яса кролів для виробництва функціонального призначення / М. В. Вишнівська, О. Є. Москалюк // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23972В технології м'ясних продуктів функціонального призначення особлива ніша належить використанню м'яса кролів. В якості функціональних інгредієнтів в технології м'ясних продуктів на принципах харчової комбінаторики часто використовується рослинна сировина. Метою досліджень було розроблення функціональних продуктів, а саме м'ясо-рослинних напівфабрикатів на основі м яса кролів з використанням харчових волокон із гарбуза, моркви, бамбука. In the technology of meat products functionality using a special niche owned meat rabbits. As functional ingredients in meat products technology on the principles of food combinatorics often used herbs. The aim of research was the development of functional foods, such as meat and vegetable-based semi-finished meat of rabbits using fiber from pumpkin, carrots, bamboo.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясо кролівхарчові волокнафункціональні продуктиrabbit meatdietary fiberfunctional foodsПерспективи використання м’яса кролів для виробництва функціонального призначенняOther